Update COVID-19: V&VN annuleert bijeenkomsten

In het hele land hebben verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten direct of indirect met COVID-19 (coronavirus) te maken. V&VN vindt het van het grootste belang om kwetsbare patiënten en cliënten te beschermen tegen verdere verspreiding van COVID-19. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Met betrekking tot de V&VN-bijeenkomsten nemen we een extra maatregel.

Als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist ben je onmisbaar. Of je nu in de wijk werkt, bij de GGD, op de huisartsenpost, in het ziekenhuis of verpleeghuis, of in een andere sector.  We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. V&VN annuleert daarom per direct alle bijeenkomsten, congressen en scholingen tot en met 9 april.

Directe patiëntenzorg

Het betreft de bijeenkomsten waar groepen verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten, die directe patiëntenzorg leveren, voor uitgenodigd zijn. Dit sluit aan bij het beleid van steeds meer zorginstellingen in Nederland die hun zorgmedewerkers vragen om niet naar congressen en bijeenkomsten in Nederland en het buitenland te gaan.

Als je je hebt aangemeld voor een bijeenkomst van V&VN vóór 9 april, ontvang je hierover een annuleringsmail met meer informatie. Heb je andere vragen, neem dan contact op via: info@venvn.nl.

Bron: https://www.venvn.nl/nieuws/update-covid-19-v-vn-annuleert-bijeenkomsten/

In verband met de maatregel van V&VN wordt de aankomende bestuursvergadering van GGZ Verpleegkunde telefonisch plaatsvinden, indien je interesse in had om deel te nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *